Üdvözöljük!

Rusztikus és kényelmes 100 éves parasztház, gondosan felújítva és berendezve:  tökéletes pihenés és lazítás a Balaton egyik legszebb részén. A híres badacsonyi borvidéken és a gasztronómiájáról nevezetes Káli medence közvetlen közelében található. A környéken számtalan borospince és étterem található, ugyanakkor a Balaton egyik leginkább kirándulásokra csábító vidéke ez. A tó 5 perc alatt elérhető.

Az árakat és szabad időpontokat itt találja.

A KÖRNYÉK


LÁTNIVALÓK

A lista végtelen, csak néhány kedvenc

A Badacsony és Káli medencei régió bor- és kulináris jellegéről híres. A Balaton tökéletes helyszín az úszásra és a vízi sportokra (nem motorizált, így biztonságos és csendes). Autóval könnyen megközelíthető az ország méltán híres látványosságai, mint Tihany, Szigliget, Keszthely, Tapolca és Sümeg, de a közvetlen környék is számtalan felfedeznivalót kínál gyalogosan vagy biciklivel. Káptalantóti híres helyi vasárnapi piaca pedig csupán 5 km-re található – nem szabad kihagyni.

WILD BOAR COTTAGE


A ház egy kandallóval rendelkező nappali / hálószobából, különálló konyhából / étkezőből és egy WC-vel és zuhanyzóval ellátott fürdőszobából áll.

Minden helyiségben modern norvég fűtőpanelek is vannak.

A 2 fedett terasz árnyékot nyújt a nap ellen, esőben pedig menedéket kínál.

A ház mögötti kertből gyönyörű kilátás fogadja vendégeinket a Badacsonyra és a környék szőlőskertjeire. Tökéletes hely a kikapcsolódásra.

Nézze meg a képeket, hogy ízelítőt kapjon a hely egyediségéről.
További információk a házról és a helyiségekről:

A nappali / hálószobát egy franciaágyként vagy 2 egyszemélyes ágyként tudjuk előkészíteni. Foglaláskor kérjük jelezze, melyik változatot kéri.

A ház teljesen felszerelt; konyhai eszközökkel, indukciós főzőlappal, kávésarokkal (Nespresso, őrölt kávé, Nescafe, tejhabosító, tea),  ágyneműkkel és törülközőkkel, wifivel. Autóját a helyszínen parkolhatja, a (motoros / elektromos) kerékpárokat fedett terület alá tudja elhelyezni.

A ház 2 felnőtt számára a legkényelmesebb. Egy harmadik személy is elfér, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.

Felhívjuk figyelmét, hogy különösen akkor, ha allergiás vagy nagyon érzékeny a száraz növényekre, hogy mind a háznak, mind az "istállónak" nádteteteje van.

Bármilyen kérdése van, csak ossza meg velünk!

Utóirat: Az Ön biztonsága érdekében professzionális takarító céget alkalmazunk a vendégek fogadása előtt és után. A felmerülő többletköltségeket mi vállaljuk. Szintén betartjuk az Önkormányzat és a Magyar Turisztikai Ügynökség szabályait, ideértve azt is, hogy legalább 24 óra teljen el két vendég között. Ezekkel az intézkedésekkel mindent megteszünk a biztonságos tartózkodás biztosítása érdekében. Kérjük, vegye figyelembe ezt az Ön részéről is: a nemzeti egészségügyi ajánlásokkal összhangban, ha bármilyen Covid-19 fertőzésre utaló tünete van, vagy kapcsolatba került fertőzött emberekkel, kérjük, várjon, amíg hozzánk látogat. Nagyon szívesen látjuk későbbi időpontban.


ÁRAK ÉS SZABAD IDŐPONTOK


SZABAD
IDŐPONTOK

szabad időpontokért kattintson ide

NYÁRI
IDŐSZAK

JúNius 13 – AUGUSzTus 31

€ 110 – vasárnaptól csütörtökig
€ 125 – péntek, szombat,
ünnepnapok

minimum 3 éjszaka

TAVASZI, őszi, téli
időszak

szeptember 1 – December 19
január 2 – június 12

€ 85 – vasárnaptól csütörtökig
€ 100 – péntek, szombat, ünnepnapok

minimum 2 éjszaka

Egyedi
áraK

egy éjszaka
LAST MINUTE
HOSSZÚTÁVÚ
különleges kérések

karácsony, szilveszter
€ 125 / éj
minimUm 3 éjszaka

Az árak éjszakánként értendők, az egész házra. AZ idegenforgalmi adót az ár nem tartalmazza.
személyI ADATAIRA SZÜKSÉGÜNK VAN, hogy megfeleljÜNK a magyar törvényeknek.

KAPCSOLAT